Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

La finele lui aprilie 2017 s-au împlinit cinci ani de când Sorin Oprescu a inaugurat pasajul suprateran de la intersecția Barbu Văcărescu cu Șoseaua Pipera și lărgirea la șase benzi a Șoselei Pipera. Lucrare tipic întârziată și inaugurată fără să fie gata, dar măcar utilă traficului rutier din zonă.

Una dintre lucrările rămase neterminate de atunci este trotuarul din fața Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), locul acela unde bucureștenii fac cozi cu miile ba pentru permise, ba pentru înmatriculări auto, ba chiar și pentru pașapoarte, în timp ce tăricenii ajung direct în față, cum altfel decât pe ușa din spate. Evident că în astfel de situații trotuarul din fața DRPCIV este o problemă secundară. Dar tocmai asta e problema: nerezolvarea de astfel de probleme triviale dă măsura dezinteresului și incompetenței din variile instituții ale statului român. Cu siguranță însă, Primăria Generală a Municipiului București nu a auzit de teoria ferestrelor sparte. Și dacă a auzit, nu-i pasă.

Integral pe RepublicaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.