Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele Klaus Iohannis vizitează joi Centrul administrativ "Mihail Kogălniceanu" din județul Constanța, unde se va întâlni cu președintele Comitetului Militar al NATO (CMC), generalul Petr Pavel, și cu piloții români și englezi care asigură misiunea de Poliție Aeriană Întărită. După un ceremonial militar, șeful statului are programată o întâlnire cu generalul Petr Pavel. Ulterior, va vizita centrul și se va întâlni cu piloții români și englezi care asigură misiunea de Poliție Aeriană Întărită. La finalul vizitei va avea loc un exercițiu de zbor cu aeronave MIG 21 Lancer, F-16 și Eurofighter Typhoon.

Integral pe AgerpresComentarii

v Daca Ghiolbanis s-a dus la Kogalniceanu, poate sare cu parasuta, fara sa se deschda in cadrul mitingului de aviatie, demonstrativ.

13 iulie 2017 16:33

De când PSD a câștigat alegerile în 2016, „sistemul“ a lansat o contraofensivă feroce împotriva ordinii instituționale care garantează un control asupra funcționării „sistemului“. Tot pe site-ul RISE Project putem urmări suita de falsuri și tertipuri de tip bolșevic prin care PSD, prin neobositul Șerban Nicolae, a reușit să elaboreze o lege care scoate numirea șefului DIPI de sub controlul CSAT. CCR, deși acolo taie și spânzură tocmai Daniel Morar, procuror șef al DNA în 2011, și Mona Pivniceru, sub conducerea iliescianului Valer Dorneanu. …Nici actuala conducere a DNA nu ne-a convins că se ocupă serios de presupusa mafie din Teleorman. Cât despre SRI, ne întrebăm dacă mai știe că anticorupția este un obiectiv de securitate națională. Rodica Culcer. rev22.

13 iulie 2017 15:42

IOHANIS = PAPAGALUL TRADATOR Acest IMBECIL a împovărat ROMANIA cu un BIR, către USA, pentru multe generații.

13 iulie 2017 10:54

mircea apoi sa duce sa faca nani,nani ca e ostenit rau,o fi venit si Kruela la Neptun?sa-si mai intinda si ea pieile la UV?mai ales cele dapa piciere si maini?

13 iulie 2017 10:18

mircea apoi sa duce sa faca nani,nani ca e ostenit rau,o fi venit si Kruela la Neptun?sa-si mai intinda si ea pieile la UV?mai ales cele dapa piciere si maini?

13 iulie 2017 10:18

Je Si daca tot am aflat ca e f. multumit daca de Dna. Koevessy si tot e in zona, doamna il asteapta cu haine potrivite la Nufarul. Nu, nu la curatatorie ci la vila ceausetilor.

13 iulie 2017 9:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.