Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cum iarăşi discutăm doar despre DNA, care e singurul care face ceva contra corupţiei, chiar dacă o mai face şi greşeli, reiau pentru uzul guvernului Tudose cele zece sugestii făcute guvernului tehnocrat, care nu necesită aprobarea Parlamentului şi pot fi realizate imediat, cu mare impact.

Acestea sunt testul de voinţă pentru orice guvern, ca şi pentru stradă, dacă într-adevăr strada vrea bună guvernare, şi nu doar să plece unii ca să vină alţii. Asta trebuie cerut, şi în fiecare zi:

1. Publicarea integrală pe siteul fiecărei instituţii a raportului său anual în care se explică ce obiective au atins cu banii noştri. Ministerul Consultării să le publice centralizat cu procentul la zi de cîte auorităţi publice respectă această cerinţă a legii 544.

2. Publicarea pe siteul fiecărei instituţii, agenţie, autoritate sau partid a raportului anual al Curţii de Conturi cu răspunsul aferent ce măsuri de îndreptare s-au luat.

3. Publicarea pe siteul fiecărei autorităţi de control a listei integrale de amenzi sau alte măsuri administrative date, cu suma, recipient şi tot.

Integral pe AdevărulComentarii

De când PSD a câștigat alegerile în 2016 prin minciuni sfruntate, „sistemul“ a lansat o contraofensi DNA a indraznit sa ia la puricat afacerile oneroase ale Tel Drum, etc

13 iulie 2017 7:52

Unde te crezi, Alina Mungiu-Pippidi? La tine intre carti? Vino-ti in fire, obezo. Oricate spume vei face, PSD te va fute-n cur inca 30 de ani. Asta daca mai traiesti.

12 iulie 2017 18:45

De când PSD a câștigat alegerile în 2016, „sistemul“ a lansat o contraofensivă feroce împotriva ordinii instituționale care garantează un control asupra funcționării „sistemului“. Tot pe site-ul RISE Project putem urmări suita de falsuri și tertipuri de tip bolșevic prin care PSD, prin neobositul Șerban Nicolae, a reușit să elaboreze o lege care scoate numirea șefului DIPI de sub controlul CSAT. CCR, deși acolo taie și spânzură tocmai Daniel Morar, procuror șef al DNA în 2011, și Mona Pivniceru, sub conducerea iliescianului Valer Dorneanu. …Nici actuala conducere a DNA nu ne-a convins că se ocupă serios de presupusa mafie din Teleorman. Cât despre SRI, ne întrebăm dacă mai știe că anticorupția este un obiectiv de securitate națională. Rodica Culcer. rev22.

12 iulie 2017 13:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.