Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Domnul Dragnea este un om care doreşte binele patriei sale şi doar opoziţia, agasantă, a inamicilor săi interni şi externi face ca acest prea-plin paradisiac să nu se reverse peste România. Iritarea domnului Dragnea este din ce în ce mai evidentă. Acestor forţe obscure, dintre care se detaşează ubicuul Soros, li se datorează blocarea iniţiativelor sale. Dotată cu unul dintre cele mai competente cabinete din istoria ei, România are motive de speranţă, ne asigură domnia-sa. Ceea ce ni se cere este să denunţăm cu energie pe duşmani, pe inamici, pe sabotori. O dată acest instinct al loialităţii faţă de conducător activat, fericirea colectivă este mai aproape de noi ca oricând.

Iritarea domnului Dragnea este provocată de înverşunarea cu care unii dintre noi se dedică unor idealuri pe care viziunea sa politică le socoteşte irelevante şi pernicioase. De la egalitatea în faţa legii la transparenţa guvernării, toate aceste exigenţe sunt destinate să tulbure pacea cu care domnul Dragnea este obişnuit, din anii de domnie în calmul Teleorman. Iritarea domnului Dragnea este născută din frustrarea celui care realizează că România este mai mult decât o feudă şi că practicile cu care a înrobit o comunitate locală nu se pot extinde la nivelul unei naţiuni.

Integral pe Contributors.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.