Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deși nu s-a anunțat, încă, oficial, surse din piață dau ca sigur că Monica Bîrldeanu va fi noua gazdă a eminiunii “Ferma Vedetelor” de la Pro TV, în locul Iuliei Vântur.

După două sezoane în care emisiunea “Ferma Vedetelor” a fost prezentată de Iulia Vântur, iubita lui Salman Khan a rămas în India, așa că ștafeta i-o va preda, cel mai probabil, Monicăi Bârlădeanu. Cum filmările show-ului s-au încheiat pe 30 iuni, concurenții s-au reunit pentru a realiza fotografiile și clipurile promoționale pentru emisiune. Și, cum vedetele se plictisesc între mai multe duble trase, îşi mai fac în pauzele de filmări şi câte un selfie, alături de colegii lor.

Integral pe Click!Comentarii

Ferma vedetelor? Deci Pro TV a ajuns o cocină? Și eu care credeam că numai cocina din parlament e unică-n România. Ce pula calului fac vedetele ălea la fermă? Grohăie ca scroafele din legislativul țării? Sau se baligă? De ce mama dracului nu fac ăia de la Pro TV un bordel cu toate putorile ălea?

10 iulie 2017 21:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.