Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Nu există nimeni care să fie scutit de a se prezenta în faţa unei comisii parlamentare, indiferent de ce funcţie ocupă în stat. În cazul în care procurorul-şef al DNA refuză să se prezinte în faţa comisiei parlamentare, comisia ar trebui să sesizeze ministrul Justiţiei sub a cărei autoritate funcţionează procurorii români. E obligatorie sesizarea ministrului Justiţiei pentru această sfidare la adresa Parlamentului din partea procurorului-şef al DNA", a afirmat Tăriceanu, într-o intervenţie la Antena 3.

"Vedem astăzi ceea ce înseamnă funcţionarea unei instituţii care acumulează din ce în ce mai multă putere, adică corupţia puterii din instituţia respectivă, tocmai pentru că această instituţie nu a fost controlată. Ne bucurăm că la Parlament Comisia de control SRI şi-a intrat în rol. Foarte bine! Sunt, conform legii, alte instituţii care trebuie să controleze şi DNA. Cred că cei care pledează pentru a scoate DNA de sub orice control civil fac o mare eroare şi demonstraţia greşelii o vedem în abuzurile şi excesele produse de unii procurori care ies din ce în ce mai des la iveală", a mai spus Tăriceanu.


Comentarii

la puscarie excroc grecotei! .

11 iulie 2017 10:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.