Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

După numeroase atacuri lansate la adresa României, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mulțumit vineri guvernului de la București pentru fondurile alocate pentru renovarea grădiniței din Sadova, satul său natal din raionul Călărași, relatează portalul Unimedia.info.

"Reparația capitală a acestei grădinițe a fost posibilă cu suportul prietenilor și partenerilor noștri de peste Prut. Vreau să mulțumesc guvernului României, prietenilor noștri pentru acest gest foarte frumos, pentru acest proiect social. Avem astăzi posibilitatea să redeschidem această grădiniță", a afirmat Dodon în cadrul unei ceremonii organizate cu această ocazie.

"Domnule ambasador, din partea președintelui Republicii Moldova, din partea mea ca simplu cetățean și băștinaș al acestui sat vreau să vă mulțumesc pentru acest gest', a mai spus Igor Dodon, adresându-se ambasadorului României la Chișinău, Daniel Ioniță, prezent la inaugurarea grădiniței din satul Sadova.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.