Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Sorin Grindeanu a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, despre care spune că nu este un bun lider și conduce partidul într-un mod defectuos. Totodată, Grindeanu crede că la viitoarele alegeri, PSD va înregistra un eșec răsunător.

„Când vorbim de statutul PSD avem mari probleme. Nu îmi e foarte clar statutul, dar știu ceea ce simt. Sunt membru al acestui partid de 21 de ani. Nu am venit de la PDL ca domnul Dragnea și nu o să plec din PSD. Pe mine mă interesează statutul partidului care acum îmi e neclar. Lucrurile legate de funcționarea partidului, în acest moment sunt în aer. Singura structură care funcționează este acest CEx”, a declarat fostul șef al Executivului.

„Partidul nu este proprietatea persoanală, nici a lui Dragnea, nici a lui Grindeanu. Am avut succese datorită structurii interne, militanților, acea rețea care și-a făcut treaba de fiecare dată. (...)Liviu Dragnea Dragnea conduce PSD într-un mod defectuos. Din evaluările mele, ca om de stânga, acest management va duce la un eșec răsunător la viitoarele alegeri. Nu pentru că nu funcționează structurile interne. PSD era faimos că are structuri umane să facă nu un guvern, ci trei-patru. Nu există această politică de resurse umane”, a mai spus Grindeanu.


Comentarii

nae Nu exista pentru ca acest dictator imbecil acorda functii importante in functionarea treburilor tarii unor neica nimeni , ca rasplata pentru obedienta lor sau a sefilor de filiale care-i propun ! O RUSINE ESTE ACEST DRAGNEA CU CARE VOM PIERDE TOT FOARTE CURAND !

7 iulie 2017 13:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.