Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Opera unui poet musulman din secolul al 13-lea i-a inspirat pe cântăreții americani Beyoncé și Jay-Z în alegerea prenumelor pentru gemenii lor.

Mai întâi a existat zvonul că nou-născuții se vor numi Shawn și Bea, după numele părinților lor (Beyoncé Giselle Knowles-Carter și Shawn Corey Knowles-Carter). Apoi câteva zile de tăcere au alimentat fanteziile și în cele din urmă a venit anunțul oficial: fetița și băiețelul celui mai puternic cuplu din industria muzicală se vor numi Rumi Carter și Sir Carter.

Integral pe Agerpres



Comentarii

Yehud Feinstein (autoporeclit și ”Alexandru Florian”, n.m.): bună dimineața! Sunt EURO-jidovul ăla hidos, bălos, unsuros, păduchios & bășinos, marxist-leninist, comunist, stalinist-ceaușist, maoist & trotzkyst, fost PARAZIT-socialist, actualmente PARAZIT-social-”antifascist” și vă mărturisesc că să-mi bag poolla (aia ciuntita, n.m.) dacă suport numele astea! În plus, mă gândesc la modul serios să schimb și mumele ”instrtutului” nostru, ăla cu holocau$$tu, în ”Institutul Max Goldstein, Saul Osias și Leon Lichtblau”, că ăia sigur-sigurissim n-au fost ”fasciști” și nici condamnați de ”Tribunalul Poporului”! Cu respect, YF (”AF”, n.m.)

7 iulie 2017 8:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.