Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Ar fi obligatoriu să fie demisă. Nu cred că există în lumea asta civilizată şi democratică vreo situaţie în care un procuror şef ar mai rămâne în funcţie după tot ce s-a aflat despre dânsa. De la minciuni pe care le spune permanent, la relaţii neprincipiale şi oculte cu clasa politică, cu oameni de afaceri, până la abuzurile pe care le săvârşeşte. A distrus încrederea în justiţia din România şi, totuşi, cei care ar trebui să-i ceară demisia sau să o demită, la rândul lor oameni cu probleme sau care pot fi şantajaţi, continuă să o susţină".

"Este incredibil că aflăm lucrurile astea, nu că le spune Elena Udrea, nu că vorbeşte un inculpat, ci un procuror, un procuror care m-a arestat o dată, nu care ar fi avut o simpatie specială pentru mine. Când oamenii din sistem demască aceste lucruri şi nu se întâmplă nimic nu are com să mă bucure", spune fostul ministru.


Comentarii

nae EA DEMISA SI TU LA PUSCARIE !

6 iulie 2017 11:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.