Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul USR Cătălin Drulă îi cere ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, demiterea directorului Aeroportului Otopeni, pe motiv de incompetenţă în gestionarea problemelor pistelor de aterizare care duc la întârzierea zborurilor.

„Complet inacceptabil ce se întâmplă cu Aeroportul Otopeni. Una din piste (08L/26R) este pe o treime scoasă din uz de bună vreme «pentru reparaţii» şi prin urmare nu are decât 2200m utilizabili. Cealaltă pistă este într-o stare precară şi se închide periodic pentru că apar deteriorări şi gropi care trebuie remediate de urgenţă. Cum înţeleg că s-a întâmplat astăzi. Aeroportul este astfel în ultima vreme pus de multe ori în situaţia să opereze cu o singură pistă de 2200m (avioanele mai mari nu pot ateriza/decola pe această lungime). Perturbări, întârzieri, nervi. Totul din cazul politizării excesive şi a incompetenţei generalizate de la Compania Naţională «Aeroporturi Bucureşti»“, a scris deputatul USR, Cătălin Drulă, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Pentru această situaţie, Drulă, care în prezent e şi membru al Comisiei de transporturi din Camera deputaţilor, solicită demiterea directorului Aeoportului Otopeni.

Integral pe AdevărulComentarii

mircea hai pa repede inainte ca vine tov Organ cu mai muta,da sa aiba grija sa sa vopseasca,boala contagioasa luata dala Petre Gat si dala Cocosata lu Cocos.Lu Cocos i-a crescut cocoasa in fata,lu Nutzy i-a crescut in spate

4 iulie 2017 13:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.