Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, a declarat că Pilonul II de Pensii nu va fi desființat și că, probabil, declarația sa a fost înțeleasă greșit. Într-un comunicat, citat de Agerpres, Ionuț Mișa afirmă:

„În legătură cu informațiile apărute în presă potrivit cărora aș fi declarat că Guvernul are în intenție desființarea Pilonului II de pensii, fac următoarele precizări: Nu am declarat că voi susține desființarea Pilonului II de pensii. Nici nu am în intenție să fac acest lucru. Nu există în programul de guvernare această măsură. Am răspuns unei întrebări, care probabil a fost interpretată greșit (întrebarea?! – n.r.) în legătură cu posibilitatea naționalizării Pilonului II de pensii.” Ministrul susține că nici nu ar fi putut face o astfel de afirmație „având în vedere că fondurile din Pilonul II sunt publice, doar administratorul este privat”.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.