Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Camera Deputaților și Senat au avizat-o, joi, pe Rovana Plumb pentru funcția de ministru delegat pentru Fonduri Europene.

Aceasta a obținut 15 voturi pentru, 8 împotrivă și nicio abținere.

"Principalul nostru obiectiv în ceea ce privește absorbția fondurilor europene este acreditarea autorităților de management pentru fondurile structurale și de investiții. Pe data de 28 aprilie au fost transmise către Autoritatea de Audit toate procedurile necesare pe fiecare autoritate de management care gestionează cele 10 programe operaționale. Așteptăm ca într-o perioadă relativ scurtă primele trei autorități de management, respectiv pentru Programul Operațional Asistență Tehnică, PO Capacitate Administrativă și PO Inițiativa pentru IMM-uri să fie acreditate și să putem să transmitem către Comisia Europeană declarațiile de cheltuieli, la fel și pentru celelalte programe: Infrastructură Mare, Capital Uman, Competitivitate și POR", a spus Plumb.

Integral pe Agerpres