Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update Premierul desemnat, Mihai Tudose, a declarat, miercuri, că în mod "evident" se va retrage din fruntea Guvernului dacă, legal, liderul PSD Liviu Dragnea va putea deveni prim-ministru.

Astfel, întrebat dacă s-ar retrage în eventualitatea în care Dragnea va putea legal să ajungă premier, Mihai Tudose a răspuns: "Evident că da".

Liviu Dragnea, aflat lângă el, i-a spus, zâmbind, să "nu se grăbească", însă Tudose nu s-a lăsat: "Ba da!".

Ulterior premierul desemnat a explicat: "În toată lumea, în toate democraţiile, preşedintele partidului de guvernământ este propunerea de prim-ministru. În momentul în care acest lucru se poate întâmpla şi la noi, este calea firească. E părerea mea".

Dragnea i-a replicat din nou: "Mergi la treabă, lasă". Liderul PSD a mai spus miercuri că nu-i va cere lui Mihai Tudose o demisie în alb din funcția de premier.

Integral pe CotidianulComentarii

Anal lover- ul lui Dragnea Draknea poarta o palarie mult prea mare. Coruptul PSD a avut de-a lungul vremii lideri infinit mai capacitati intelectual, fie ca a fost vorba de teroristul Iliescu, intelectualul putred de bogat Nastase, flegmaticul Ponta, diplomatul prostanac Geoana.

28 iunie 2017 21:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.