Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii europeni au dat undă verde joi prelungirii cu șase luni a severelor sancțiuni economice impuse de UE Rusiei pentru presupusul său rol în conflictul ucrainean, a anunțat președintele Consiliului European, Donald Tusk, citat de AFP.

"Acord. UE va prelungi sancțiunile economice împotriva Rusiei", a scris Donald Tusk într-un mesaj pe Twitter. Aceste sancțiuni care vizează în special bănci și firme ruse din domeniul apărării ajungeau la scadență la sfârșitul lunii iulie.

Integral pe AgerpresComentarii

Apel la luciditate cand a fost vorba de Kosovo, UE a acceptat dreptul albanezilor la autoderminare. Cand e vorba de rusofonii din Crimeea si din Donbass, nu se mai aplica aceeasi politica

23 iunie 2017 8:49

Oltean Dat fiind faptul ca tarile din UE nu mai achizitioneaza armament rusesc, aceste sanctiuni (stabilite de-a proasta !) nu sunt decat niste actiuni "ce din coada au sa sune". Ca de obicei, Romania (FOSTA tara independenta), s-a alaturat corului de prosti.

23 iunie 2017 6:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.