Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sindicatul Companiei Regionale de Apă (CRAB) Bacău a anunţat vineri, 16 iunie, că în zece zile salariaţii societăţii publice vor face o grevă de avertisment, motivată de reducerea salariilor cu 16%. Totodată, aceştia au anunţat că se poate ajunge la sistarea apei. Primarul Cosmin Necula şi Sorin Braşoveanu, preşedintele CJ, îi acuză că au salarii nesimţite, de management defectuos şi că practică un şantaj mediatic.

Reacţie vehementă a şefilor din administraţia locală faţă de anunţul Sindicatului Companiei Regionale de Apă Bacău, de a face grevă de avertisment, măsură care ar putea ajunge până la sistarea apei la robinete. Astăzi, primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula şi preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Braşoveanu au făcut o conferinţă de presă comună în care au acuzat atât conducerea CRAB, cât şi pe şefii sindicatului că practică un fel de şantaj mediatic, pentru a-şi menţine privilegiile, salariile care ajung şi la 15 mii de lei, în timp ce veniturile angajaţilor de rând abia sunt de 1500-2000 de lei.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.