Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că din calculele făcute de social-democraţi în acest moment, moţiunea de cenzură va cumula mai mult de 250 de voturi „pentru”.

„În acest moment, avem 245 de semnături. Eu zic că o să fie peste 250 de voturi pentru moţiune”, a spus Ciolacu.

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat, luni, că peste 20 de parlamentari de la alte partide vor vota moţiunea de cenzură PSD-ALDE, el apreciind că aceasta va trece cu un "scor extrem de substanţial".

Integral pe MediafaxComentarii

Socotitorul Cea mai mare minciuna, in mult ludatul program, PSD le-a tras-o pensionarilor. Sa va explic de ce: Pana acum doi ani, cand salariul minim pe economie era tinut jos, VALOAREA PUNCTULUI DE PENSIE era egala sau aproape egala CU SALARIUL MINIM pe economie. Adica Punctul de pensie era intre 750- 850 lei, salariul minim era cam tot pe acolo, 800-900. lei. Acum Salariul Minim a ajuns 1450 lei, iar Punctul de pensie este ( si poate va fi si dupa 1 iulie) 911lei, adica cu 60% mai mare. Cum economia noastra nu e una care se bazeaza pe productivitate ci mai degraba pe consum, evident ca salariul minim ( mai incolo si celelalte) va duce la scumpiri, la temuta inflatie. De fapt se vede cu ochiul liber asta. Poate Craioveanu are nevoie de ochelari. Nu de cal, caci de astia are deja. Asta inseamna ca in urmatorii ani PUTEREA DE CUMPARARE a pensionarilor va scadea cu raportul dintre salariul minim si punctul de pensie. Adica cu 60%. Bravos, mai pensionarilor! La vot si mai votati inca odata PSD.

19 iunie 2017 18:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.