Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, pe care premierul Sorin Grindeanu l-a catalogat ca fiind cel care a evaluat miniştrii Cabinetului, va fi audiat în dosarul de trafic de influenţă abia pe 4 septembrie, deoarece luni a anunțat că "se simte rău şi a avut febră", informează Mediafax.

În această cauză, fostul viceprimar al municipiului Slatina, Minel Prina, a declarat, luni, în faţa judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei, ar fi primit indicaţii de la Vasile Blaga, fost preşedinte PDL, ca unele licitaţii să fie câştigate de o anumită firmă. Fostul viceprimar al municipiului Slatina este acuzat de procurorii anticorupţie că a fost complice la infracţiunea de trafic de influenţă în dosarul în care Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei şi fost ministru al Finanţelor, este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită.

Minel Prina a fost audiat, luni, de judecătorii instanţei supreme, în faţa cărora a declarat cum a ajuns să fie implicat în circuitul de primire a mitei.

Integral pe România LiberăComentarii

Relu Va asigur de faptul ca d-ul Valcov va avea febra si-n luna septembrie a.c.El este un barbat foarte sensibil aidoma tuturor apropiatilor lui "scoarta-n scoarta !"....

20 iunie 2017 9:18

Vasile i-o fost cald si i s-au evaporat infractiunile?

19 iunie 2017 17:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.