Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Militiile siriene sprijinite de SUA au acuzat luni guvernul sirian ca le-a bombardat in ultimele zile pozitiile de la sud-vest de Raqqa si au amenintat cu represalii daca atacurile continua, transmite Reuters.

“Fortele regimului … au desfasurat atacuri pe scara larga folosind avioane, artilerie si tancuri”, a declarat Talal Selo, purtator de cuvant al Fortelor Democratice Siriene.

Lupte intre trupele regimului si alianta arabo-kurda sustinuta de Statele Unite au izbucnit in premiera duminica in provincia Raqqa, din nordul Siriei, unde cele doua forte rivale s-au apropiat considerabil pe teren, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, potrivit Agerpres

Integral pe Curierul NationalComentarii

Kostner In viziunea Americii, PAcea se face prin razboiae... :):):):):) Adica sa vindem cat mai multe arme promitand sprijin, nu conteaza dramele din teritoriu...ca si victimele colateratle!!!

19 iunie 2017 16:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.