Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Motoarele economiei merg bine, programul de guvernare are o componentă de relaxare fiscală, puterea de cumpărare a crescut, inflația este cea mai mică din UE, investițiile străine au crescut, au fost create locuri de muncă iar rata șomajului se află la minim istoric. Acestea sunt câteva din constatările pe care ministrul demisionar de la Finanțe, Viorel Ștefan, le-a făcut în cadrul unei conferințe organizate de revista Capital. Un alt ministru, Alexadru Petrescu, care răspunde de Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a vorbit despre legea prevenirii, despre ajutoare de stat și despre atașații comerciali. Declarațiile au fost făcute în contextul în care PSD a depus o moțiune de cenzură împotriva guvernului PSD pe motiv că a întârziat punerea în aplicare a programului de guvernare iar ținta directă este premierul Sorin Grindeanu.

Integral pe CotidianulComentarii

Operatiunea UDMR e dublu ilegitima pentru ca ea are la baza Fratia Penalilor, cum inspirat spune un cetatean roman de etnie maghiara pe Facebook. Sa inregistrezi o victorie calcind in picioare minima morala publica, sa cistigi ceva ajutindu-l pe protectorul penalilor sa isi perpetueze puterea - asta e o oroare politica.Modul dublu ilegitim in care UDMR vrea sa obtina avantajele negociate cu PSD risca sa se indrepte contra intereselor cetatenilor de etnie maghiara. Majoritarii romani vor percepe noile legi ca fiind rezultatul unui santaj si le vor respinge. Un cistig obtinut prin santaj si fortarea miinii nu are viata lunga. comisarul.

20 iunie 2017 8:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.