Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Proiectul Legii salarizării bugetarilor nemulţumeşte şi antagonizează la maximum această categorie de români. Dacă, indiferent de păstrarea sau schimbarea majorităţii de guvernare, legea va ajunge la Cotroceni, la promulgare, cei nemulţumiţi acum vor amplifica protestele.

Pe 6 iunie a.c., presa a consemnat ieşirea nervoasă a unui lider sindical al poliţiştilor, Dumitru Coarnă, iar lucrările Comisiei de Muncă au fost întrerupte de ieşirea sa nervoasă. “O să închidem ţara asta şi plecăm. Rămâneţi singuri în Parlament! V-aţi bătut joc de noi (...) Asta e o lege de rahat! (…) Ori închidem, ori protestăm; o să coboare Olguţa Vasilescu cu paraşuta la situaţii de urgen-ţă”, a strigat sindicalistul.

Au protestat legiştii şi anatomopatologii

Pe 8 iunie au manifestat legiştii şi anatomopatologii. Aceştia cer sporuri pentru “cumul de noxe biologice deosebit de periculoase” şi risc de contaminare cu “HIV, SIDA, TBC, hepatită cu poten-ţial cancerigen, noxe chimice, prin folosirea numai a agenţilor chimici cancerigeni absolut necesari prelucrării pieselor operatorii şi îmbălsămării cadavrelor, dintre care formolul declarat de OMS ca agent cancerigen grad I, interzis a lucra omul cu el, dar care e singura substanţă ce fixează ţesuturile umane”, conform Gabrielei Lică, din Federaţia Sindicatelor Medicilor Anatomo-Patologi din România, citată de News.ro.

Integral pe România LiberăComentarii

agentul agenturilor ADIO bre ! Pt toata Legea Unitara a Salarizarii !!! Nu v-a convenit ca vi se da, asa ca acu` asteptati cu.... incredere sa....vi se ia ! La toti !!! Asa ca linistite bre, ce plm.... ! Vorba lu`..BASE` ...!

20 iunie 2017 11:33

Gicu Florit prostescu, ce-ti place sa mananci c--at !!!!

20 iunie 2017 9:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.