Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Şedinţa pregătitoare a Executivului urmează să aibă loc, luni, la ora 12.30, au declarat surse guvernamentale pentru News.ro. Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, anunţa sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, că va avea o listă clară a actelor normative care nu pot fi întârziate, iar luni va avea loc o şedinţă pregătitoare de Guvern.
La şedinţele pregătitoare se stabilesc actele normative ce urmează să fie discutate în şedinţa Executivului şi la care sunt prezenţi, în mod obişnuit, secretarii de stat din ministere şi secretarul general al Guvernului.

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a anunţat, sâmbătă după-amiază, într-o conferinţă de presă la Guvern, că, la solicitarea premierului Sorin Grindeanu, duminică va avea o listă clară a actelor normative care nu pot fi întârziate, iar luni va avea loc o şedinţă pregătitoare de Guvern.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.