Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu în legătură cu înregistrările difuzate duminică seară şi atribuite procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IJ, Alin Alexandru.

El a precizat luni că sesizarea a fost înregistrată la Direcţia de Inspecţie judiciară pentru procurori, care urmează să efectueze verificări prealabile pentru a stabili dacă există indicii cu privire la săvârşirea vreunei abateri disciplinare.


Comentarii

UNFORGIVEN Neautenticitatea asta a inregistrarilor este ca si plagiatul ala de o evidenta grasa pentru care ni se baga pumnul in gura, ca e in limite admisibile. PS: Rusinos de penibil, aproape starneste mila , daca nu am sti-o cine e !

20 iunie 2017 8:40

v Este sigur ca inregistrarile lu Chiovesoaica sint neautorizate, cu aparatura neomologata, contrafacute, etc. Asa ca ea iarasi va iesi victorioasa, isi va continua "munca" in acelasi fel.

19 iunie 2017 23:10

Je Da cine drk e elefanta asta care calca totul in picioare in tara noastra. Daca nimeni, ministru, parlament sau presedite nu e in stare sa dea cu ea de pamant, atunci asta nu mai e tara si asta nu mai e popor . Adio draga tara !

19 iunie 2017 22:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.