Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Coaliția PSD și ALDE a depus duminică la Parlament moțiune de cenzură împotriva premierului său, pe care l-a instalat la Palatul Victoria în luna ianuarie, eveniment fără precedent în politica românească după Revoluție.

Update: Moțiunea a fost citită duminică în Parlament de Mihai Fifor, liderul senatorilor PSD. Liviu Dragnea a anunțat de la tribună moțiunea va fi dezbătută și supusă votului miercuri de la ora 11.00. Documentul a fost semnat de 222 de parlamentari.

Textul moțiunii PSD - ALDE împotriva propriului Guvern este intitulat "România nu poate fi confiscată! Apărăm democrația și votul românilor!". În textul moțiunii, care îi pune la zid pe Sorin Grindeanu, Victor Ponta și Augustin Jianu, se afirmă că "partidele care compun majoritatea actuală au datoria de a interveni rapid pentru restabilirea ordinii constituționale și pentru a pune în funcțiune cât mai repede un guvern capabil să recupereze întârzierile provocate de actualul prim-ministru".

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.