Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Moțiunea de cenzură, prin care PSD vrea să-și înlăture propriul Guverm, a fost citită duminică în Parlament. Până acum, ea a fost semnată de 222 de parlamentari, iar pentru a trece, este nevoie de 233 de semnături. Moțiunea va fi citită miercuri, la ora 11.00.

PNL, USR, PMP și UDMR nu au semnat moțiunea, iar președintele PMP, Traian Băsescu, a acuzat PSD că ar fi cumpărat parlamentari, pentru votul de miercuri.

UPDATE 23,15: Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, susține că raportul PSD referitor la activitatea Guvernului Grindeanu a fost elaborat de Darius Vâlcov și reprezintă o fabulație.

UPDATE 20,00: Un document intern al PSD arată liniile pe care comunicatorii partidului trebuie să le respecte în luările de poziție publice, iar printre ideile principale care trebuie prezentate sunt încercarea statului paralel de a prelua partidul, înlăturarea lui Liviu Dragnea şi un PSD care este sub asediu.

UPDATE 18.15: Fostul președinte al PSD și actual secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a susținut că a convins peste 14 parlamentari PSD să nu voteze moțiunea de cenzură.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.