Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Conflictul dintre Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu s-a purtat mai întâi în partid, apoi s-a mutat în Guvern, iar în final a cuprins şi Parlamentul. Liviu Dragnea n-a reuşit să-i convingă pe toţi aleşii PSD să semneze moţiunea de cenzură, însă mizează pe o mobilizare exemplară miercuri, la vot. În replică, premierul Sorin Grindeanu spune că numărul mai mic de semnături e prima dovadă că moţiunea de cenzură va pica.

PSD a făcut ieri primul pas procedural pentru trântirea propriului Guvern: a citit în plenul reunit al celor două Camere moţiunea de cenzură intitulată „România nu poate fi confiscată!”, aluzie la faptul că premierul Sorin Grindeanu a refuzat să demisioneze, deşi a rămas fără sprijin politic. În esenţă, întreg textul moţiunii critică atitudinea premierului de a ţine de funcţie, fără a fi prezentate motive concrete pentru care PSD a ajuns la decizia de a răsturna Guvernul PSD.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.