Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

1) Moțiunea de cenzură e alcătuită, așa cum anunța dl Dragnea, din „niște cuvinte”. În ea nu este analizată activitatea guvernului Grindeanu pe diversele domenii și nu se trage concluzia că ar fi nesatisfăcătoare sau de țară „ruinătoare”, de unde necesitatea înlăturării zisului guvern – așa cum trebuie s-o facă prin definiție orice moțiune de cenzură.

Cuvântarea PSDragnea spune, pe scurt, un singur lucru: guvernul trebuie să cadă pentru că dl Grindeanu a refuzat să-și dea demisia când i-a cerut-o conducerea PSD. Procedând astfel, premierul nu a încălcat nicio lege. Răspunderea sa în fața Partidului este de natură privată, personală. Răspunderea oficială și legală este nu doar în fața alegătorilor PSD, ci a întregului popor, reprezentat de Parlament. Pentru că, dl Grindeanu n-a fost învestit prim-ministru nici de dl Dragnea, nici de PSD, ci de Parlamentul României. Deci, numai Parlamentul îl poate schimba din funcție.

Integral pe RepublicaComentarii

„În timp ce patiseri, cofetari, mecanici auto, vatmani, vânzători, sudori etc fură de rup și prejudiciază țara asta cu milioane de euro, doamna Kovesi caută să înhațe politicieni curupți. Doamne ferește, dar cine a mai auzit de politicieni care fură??? Normal că se miră unii de așa ceva, mai ales că au apărut și înregistrări în care își îndemna colegii la muncă. HALUCINANT!!!,” Marian Godină

19 iunie 2017 16:02

Dana Marele tenismen ctp iar a luat-o pe aratura.Se uita in zare sa vada o padurice unde sa-si ascunda tetul batut de soare.Sarmanul de el, are nevoie de o batista umeda pe cap.

19 iunie 2017 15:35

Lingaul Dl Popescu cred ca e un articol din categoria ,hai sa ne cacam pe noi ,cufureala usoara !!

19 iunie 2017 11:48

Dobrota Dumitru Domnule CTP in orice stat democratic cand i se retrage premierului sprijinul politic de catre partidul care la propus, acesta trebuie sa demisioneze.

19 iunie 2017 11:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.