Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Partidul Mişcarea Populară va depune o plângere penală pentru trafic de influenţă şi primirea de foloase necuvenite pe numele deputatului Octavian Goga, care a demisionat duminică din PMP şi s-a înscris în PSD, a declarat pentru AGERPRES preşedintele executiv al formaţiunii, Eugen Tomac.

Tomac a susţinut că PSD i-ar fi oferit lui Octavian Goga "un loc de muncă bine plătit pentru soţia acestuia".

"Există mai multe elemente pe care domnia sa mi le-a mărturisit şi mie, şi altor colegi din cadrul PMP. Toate aceste elemente pe care domnia sa ni le-a spus, ca să-şi justifice plecarea, constitue elemente extrem de grave care intră la foloase necuvenite. Din aceste raţiuni am luat hotărârea să depunem o plângere penală. Este inadmisibil ca un parlamentar să plece dintr-un partid în altul, tocmai pentru că se folosesc asemenea practici ticăloase. E vorba despre poziţia unui partid. Domnia sa a intrat în Parlament prin redistribuire, ar trebui să aibă o minimă decenţă faţă de ce a putut să-i ofere PMP. Dacă PSD i-a promis lucrurile pe care ni le-a spus şi nouă, este grav. (...) Motivaţia a fost că i s-a promis soţiei domniei sale un loc de muncă bine plătit. Este o chestiune care nu mai are nimic cu politica. Este o formă de trafic de influenţă şi primire de foloase necuvenite", a detaliat Eugen Tomac, arătând că există şi alte elemente care vor fi trecute în plângerea penală.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ce bățos e Tomac ăsta! Tolomac îi tot dă inainte întruna cu domnia sa. Care domnia sa? Că de fapt toate patrupedele parlamentare nu sunt decât o turmă de boi, vaci și porci, dobitoace patrupede printre care nu există nici o domnia sa. Ar trebui să vă intre-n cap că voi porcii din cocina parlamentară nu sunteți decât niște lepre și niște lepădături, niște scursuri de neoameni, niște nemernici , motiv pentru care vă spun următoarele, tu-vă-n gură de ticăloși ce sunteți voi!

19 iunie 2017 0:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.