Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cătălin Ivan, europarlamentar PSD, susține că celebra ordonanță de urgență nr. 13 ar fi fost scrisă și gândită pentru președintele partidului, Liviu Dragnea, potrivit republica.ro.

„OUG13 a fost scrisă, gândită pentru Liviu Dragnea. Nimeni din Guvern nu a știut ce scrie acolo. Dar PSD a decontat”, a declarat europarlamentarul Cătălin Ivan, prezent la conferința de presă de la Iași.

Despre Liviu Dragnea, Ivan a spus că „a reușit să confiște partidul cu oameni străini de PSD”, cu oameni din sau din PRM. Mesajul lui Ivan către Dragnea: „S-a terminat!”.


Comentarii

Cătălin Ivan @dan: ”prieteni” e la voi, la legionari, la noi e exclusiv doar numai TOVARĂȘI! Cu respect, CI

18 iunie 2017 23:21

dan Iar a inceput sa vorbeasca raraitul asta.Bai omule, nu am votat si nu o sa votez psd-ul niciodata, dar , eu stiu un lucru , daca ai plecat la drum cu un prieten , nu il lasi la jumatatea drumului ca te-ai intalnit cu altul care iti da de baut. Asa si tu psd-ul , dragnea te-a trecut pe lista ptr europarlamentare, iar tu ce faci acum , il injuri si fugi.Asta denota lipsa de caracter, sau mai bine zis unn om de nimic.Asa ca lasa-ne cu cugetarile tele , caci put a javra.

18 iunie 2017 18:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.