Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost finalizată. Aceasta va fi citită duminică, la ora 16.30, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, puterea având nevoie de 233 de voturi pentru a-şi da jos propriul guvern. Votul urmează să aibă loc miercuri. Documentul are puţin peste trei pagini şi se intitulează ”România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor”.

PSD şi ALDE au finalizat, duminică la prânz, textul moţiunii de cenzură, document care are puţin peste trei pagini şi care se intitulează ”România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor”.

În moţiune se menţionează că, la cinci luni de la instalarea Guvernului, coaliţia de guvernare a făcut o evaluare a activităţii Executivului, în urma căreia a decis să retragă sprijinul politic acordat Cabintelui. Decizia a dus la demisia a 25 din cei 27 de membri ai Cabinetului, care au înţeles ”corect reponsabilitatea politică ce le revine în cadrul unei democraţii constituţionale”, menţionează textul.

Documentul vorbeşte în continuare de ”Guvernul” Ponta-Jianu-Grindeanu, pe care îi acuză de dispreţ faţă de regulile democratice ale funcţionării instituţiilor.

Iniţiatorii susţin că nu este vorba despre o moţiune PSD-ALDE, ci despre ”un act de responsabilitate politică pe care trebuie să îl facă Parlamentul României pentru a prezerva constituţionalitatea funcţionării democratice a statului, respectarea legii şi a votului cetăţenilor României”.


Comentarii

Mda! România nu poate fi confiscăcată! Bolșevicii împuțiți apără democrația lui Dragnea? Hai să fim serioși! E bine că are loc circul ăsta de 2 bani găuriți, o mascaradă infectă ce arată dacă mai era nevoie ce căcat de guvernare vrea să facă partidul de bolșevici împuțiți, adică vrea să-l amnistieze pe Dragnea și să-l scape de pușcărie din dosarul lui de abuz în serviciu unde s-a creat o pagubă de 25 mii euro sau 40 de mii euro bugetului statului, ca urmare a faptului că Dragnea angajase cu de la sine putere când era mare mahăr la CJ Teleorman, două cucoane de la PSD care nu lucrau la CJ Teleorman dar încasau salariul și lucrau de fapt la PSD, dosar penal de abuz cert în serviciu care l-ar trimite la pușcărie cu executare de data asta pe Dragnea. Cam la asta se rezumă apărarea democrației și votului cetățenilor vomitată de moțiunea de cenzură a sulii calului. Mă cufuresc consistent în tot partidul vostru de împuțiti și-n democrația voastră neo-stalinistă!

19 iunie 2017 0:01

ss PARLAMENTARI DIN BANAT, NU SEMNATI PENTRU HOTUL DRAGNEA!

18 iunie 2017 17:23

ARDELENI NU SEMNATI PENTRU PENALUL DRAGNEA! .

18 iunie 2017 16:32

DRAGNEA LA PUSCARIE! .

18 iunie 2017 16:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.