Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Situația politică din România nu este pe atât de gravă pe cât urlă în gura mare și total iresponsabil ambele tabere din PSD. Ca și în alte ocazii, cum a fost cea a protestelor împotriva OUG13, reprezentanți ai celor două grupări nu au nicio reținere în a folosi cuvinte grele, precum lovitură de stat. Ministrul de interne cu statut incert Carmen Dan (în funcție, cu demisia depusă și trimisă de Secretariatul General al Guvernului la Cotroceni) vorbea vineri seara la un post de televiziune prieten, în calitate de șef al ordinii și administrației din România, despre lovitură de stat. Dacă era vorba despre o astfel de răsturnare de situație politică, atunci toate instituțiile ar trebui să ia măsuri, să fie pe străzi sau să asiste complice la preluarea puterii la toate nivelurile de altă garnitură de oameni?

Dacă nu putem vorbi despre o lovitură stat, atunci fostul actual număr 1 de la vârful MAI ce speră să obțină cu această afirmație? În ambele cazuri, Carmen Dan demonstrează că nu este suficient de responsabilă pentru a ocupa o funcție de conducere la un minister de asemenea anvergură. O întrebare pentru doamna Carmen Dan: dacă un polițist din Satu Mare o aude vorbind vineri seara despre lovitură de stat în România, cum ar trebui să se comporte sâmbătă dimineață cu armamentul din dotare, ale cui ordine ar trebui să asculte când merge la muncă?

Integral pe RepublicaComentarii

Adrian Nastase, 14 case Evreii au fost si sunt prea nobili pentru Rromania.

19 iunie 2017 5:03

solo Asa e evreule! Niste dobitoci interesati doar sa se imbogateasca. Acestia sunt conducatorii tarii.

18 iunie 2017 14:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.