Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Grupul Telekom România a finalizat lucrările de instalare a reţelei de internet de mare viteză în 400 de localităţi aflate în zone izolate, ca parte a proiectului cu fonduri europene RO-NET, însă Ministerul Comunicaţiilor nu a semnat recepţia pentru aceste lucrări astfel că activitatea este practic blocată, au declarat reprezentanţi ai grupului de comunicaţii fixe şi mobile.

“De aproximativ 8 luni propectul este blocat total şi este blocat din motive birocratice în primul rând. Avem foarte mulţii discuţii cu beneficiarul, cu Ministerul Comunicaţiilor, despre modul în care se organizează dirigenţia de şantier, cine face recepţia în localităţi. Credem că este necesar să găsim o soluţie cât mai rapidă pentru a debloca situaţia. Pe de o parte dorim să oferim comunităţilor acces la servicii iar pe de altă parte termenul de finalizare al proiectului este septembrie. În acest moment este imposibil să finalizăm proiectul în septembrie, ceea ce poate avea implicaţii pentru statul român, dincolo de problema comunităţilor locale”, a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv comercial pe segmentul business al Telekom România, cu ocazia unei deplasări în una dintre localităţile prinse în proiect, din judeţul Tulcea.

Integral pe Ziarul FinanciarComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.