Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Miliardarul Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com Inc, a apelat la o sursă neobişnuită de inspiraţie privind modul în care să-şi doneze o parte din avere: Twitter, relatează joi Reuters.

'Vreau ca mare parte din activitatea mea filantropică să-i ajute pe oameni aici şi acum - pe termen scurt - la intersecţia dintre nevoia urgentă şi impactul de durată', a scris într-o postare pe Twitter Bezos, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume cu o avere de peste 76 de miliarde de dolari.

'Dacă aveţi idei, răspundeţi la acest tweet cu ideea în cauză (dacă credeţi că această abordare este greşită, mi-ar plăcea să aud şi asta)', a adăugat el.

Demersul pare să semnaleze o schimbare a modului în care Bezos abordează filantropia, notează Reuters. Miliardarul şi-a investit mare parte din averea sa obţinută cu Amazon în explorarea spaţiului, prin intermediul companiei sale Blue Origin. De asemenea, el a susţinut Fundaţia familiei Bezos condusă de părinţii săi.AGERPRES

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.