Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Artistul Tudor Chirilă a lansat, joi, pe pagina sa de Facebook, un atac la adresa premierului Sorin Grindeanu, ca urmare ​a crizei de pe scena politică din România. Actorul subliniază că şeful Executivului este "din acelaşi aluat ca Liviu Dragnea", amintind că Grindeanu a lăasat să treacă "o OUG13 care urma să-i salveze pe penali și care a scos în stradă mai mulți români ca în decembrie '89".

"Asistăm, într-adevăr, la spectacolul grotesc al unor penali. Este foarte important să înțelegem că Grindeanu este fix din același aluat cu Dragnea. El este omul care nu a avut nicio problemă să treacă pe șest o ordonanță (OUG13) care urma să-i salveze pe penali și care a scos în stradă mai mulți români ca în decembrie 89. Tot el e cel care încearcă zilele astea să-l resusciteze politic pe Victor Ponta. Asistăm la o luptă pentru putere de cea mai joasă speță. Grindeanu nu este altceva decât un monstru politic în stare de embrion. Nimic mai mult. Mă întreb cât le va mai lua românilor să dea cu toți ăștia de pământ", a scris Tudor Chirilă, pe Facebook.

Integral pe România LiberăComentarii

Corect amice! E nevoie de oameni ca tine cu mintea limpede. S-auzim numai de bine!

16 iunie 2017 9:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.