Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE 15.23 - Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, în CExN-ul de joi al partidului, potrivit unor surse politice.

De asemenea, cei de la ședință au fost de acord și cu inițierea unei moțiuni de cenzură.

UPDATE 15.22 - Președintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi spus că singura solușie pentru înlăturarea lui Grindeanu este moțiunea de cenzură.

UPDATE 15.02 - În CExN există membri ai PSD care cer excluderea premierului Sorin Grindeanu din partid, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Printre aceștia, se numără și fostul ministru al Apelor Doina Pană.

Totuși, există filiale din țară ale PSD care l-ar susține pe Grindeanu, printre care cea de la Timiș.

UPDATE 14.17 - Ședința PSD în care se va stabili strategia cu care se va merge mai departe a început.

O variantă luată în calcul poate fi cea a depunerii unei moţiuni de cenzură.

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat miercuri seara, la Palatul Victoria, că nu îşi va da demisia din funcţie, decât după ce şeful statului va numi un premier de la PSD.


Comentarii

Doru ''dupa cum se zvoneste prin targ Sorin Grindeanu a tradat , atat PSD-ul cat si alegatorii acestui partid, punand frana zdravan programului de guvernare si a politicilor economice prevazute in acest program. Cea mai stridenta opozitie din partea lui Grindeanu fata de acest program, este amanarea la sfantul asteapta a ..Fondului Suveran de Dezvoltare al Romaniei!!Eliminand practic singura sursa sigura de finantare si dezvoltare a Romaniei !!Domnule Dumitrescu , se vorbeste pe la colturi cum Grindeanu a primit sprijin si protectie din partea Binomului dar si din partea unor ambasadori , sa boicoteze masurile economice cu impact major asupra economiei romanesti in pofida opozitiei lui L.Dragnea cum acesta va fi mentinut in functia de premier al Romaniei De aici acest razboi pe viata si pe moarte intre Grindeanu si Dragnea-Psd!!??Grindeanu odata instalat in functia de premier, a angajat la guvernul Romaniei cel putin 5 pioni importanti in structura guvernului Romaniei din noua sekuritate [[ SRI ]] ce pot influenta activitatea guvernului Roman!! Dovada tradarii lui Grindeanu se vede cu ochiul liber!! Propaganda Sekuristica a Binomului si Turma de Mioare cu Hastag in fata, ce doreau daramarea guvernului in luna ianuarie , scot flacari pe nari in al apara pe Grindeanu in acest moment, mai clar de atat nu se poate!!??Fostul sef S.P.P. Iliescu declara ieri in parlament.SRI-ul si-a creat un portofoliu ,compus din judecatori ,procurori si presa ce diktau totul in Romania, nu a existat scandal financiar in care SRI-sa nu fie implicat in dauna Romaniei. Cutremurator asa ceva!. Stelu''

15 iunie 2017 18:13

v Nu ma asteptam la astfel de actiuni din partea PSD. Nu am crezut in falsitatea unor oameni in asa hal. Parca nu de mult i-au aratat pe Dragnea si Grindeanu la pescuit, parca de putin timp, Dragnea lauda partidul si guvernul lui Grindeanu. Oare toti conducatorii nostrii au astfel de caractere, fac orisice pt putere si suprematie? Din partea lui Iliescu ma asteptam la astfel de comportament, dar la ceilalti nu. Se pare ca m-am inselat.

15 iunie 2017 15:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.