Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, la Parlament, că președintele României, Klaus Iohannis, nu are motiv să retrimită Parlamentului legea salarizării unitare, potrivit Agerpres.

"Eu cred că nu are niciun motiv să o retrimită în Parlament. De altfel, noi pe zi ce trece demontăm toate aceste minciuni, inclusiv că s-au crescut salariile doar la demnitari și culmea este că la demnitari scad și la toți ceilalți bugetari au crescut salariile. (...) Nu cred că are niciun motiv să retrimită Parlamentului legea înapoi.

Chiar dacă o retrimite ea se va vota la fel. Singurul lucru care se poate întâmpla, dar pe care bănuiesc că nu îl vrea președintele României, este acela că nu se va mai aplica de la 1 iulie și noi credem că cei din administrația publică locală așteaptă deja această lege ca să intre pe noua grilă de salarizare, iar în ceea ce privește motivele de neconstituționalitate a legii cu exactitate ele nu există", a precizat ministrul Muncii, la Parlament.

Integral pe România Liberă