Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mânecă din Cânepă, singurul eveniment din România de promovare a cânepii industriale, a ajuns la cea de-a treia ediție. Pe 10 și 11 iunie vizitatorii sunt așteptați în CampusHUB EFdeN, din cadrul Facultății de Inginerie a Instalațiilor, pentru degustări, workshopuri, dezbateri, conferințe și ateliere creative, concerte live și informații fascinante din universul uneia dintre cele mai versatile plante.

Cei pasionați de un stil de viață sănătos vor descoperi deliciile Canah, Sonnentor și Luna Solai, iar pasionații de estetica vizualului și modă vor găsi inspirație la Ucca, Nodart, Cavvas, Elliezaah, Ana Novici și Chlor. HempFlax, prima fabrică de procesare a fibrelor de cânepă din țară, va prezenta misiunea olandeză de promovare și susținere a fermierilor români, iar echipa Casa din Hempcrete va puncta beneficiile construirii locuințelor din materiale naturale.

Integral pe Green ReportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.