Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele american, Donald Trump, a apreciat, vineri, în debutul discuțiilor cu omologul său român, Klaus Iohannis, relația dintre SUA și România, catalogând drept "măreț" Parteneriatul dintre cele două țări.

"Este o onoare să vă avem aici, un aliat de încrede, o țară minunată, o relație excelentă", a spus Donald Trump, la începutul întâlnirii cu Klaus Iohannis, în Biroul Oval.

Integral pe AgerpresComentarii

@ Vrabiuta Păsărico, tu ești o cioară, dute-n scula calului! După capul tău, așa crezi tu că se desfășoară relațiile diplomatice dintre șefi de state, omologii lor și persoane cu funcții importante din administrația americană? La ce Radio Găoz ai auzit așa ceva?

11 iunie 2017 7:12

Vrabiuta Sa nu uitam ca inainte de a sta in fotoliu alaturi de Presedintele SUA, Iohannis a fost la Seful CIA....... A primit temele pentru acasa!!!!! Oricum CIA e impotriva lui Trump!

10 iunie 2017 10:52

Nila Hai serios???? Atunci de ce ati inasprit regimul vizelor pt SUA, in loc sa le scoateti pentru ”partenerii strategici si maretzi”???!!!!!! Faaasss..... Bla, bla, bla.....

10 iunie 2017 10:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.