Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alegeri Marea Britanie. Liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, a considerat că prim-ministra conservatoare, Theresa May, ar trebui să demisioneze după pierderile suferite de partidul său la alegerile parlamentare britanice de joi, transmite AFP.

Alegeri Marea Britanie. "Ea a pierdut colegii conservatoare, a pierdut voturi, a pierdut susţinerea şi încrederea. Este suficient pentru ca ea să plece şi să lase locul unui guvern cu adevărat reprezentativ", le-a spus Corbyn alegătorilor săi, vineri dimineaţa.

Alegeri Marea Britanie. În ce o priveşte, Theresa May a declarat, imediat după realegerea sa în circumscripţia Maidenhead (vest), că Partidul Conservator va asigura "stabilitatea" ţării după alegerile legislative de joi în care, conform primelor estimări, ar putea pierde majoritatea absolută.

Alegeri Marea Britanie. "Ţara are nevoie de o perioadă de stabilitate şi, oricare ar fi rezultatele, Partidul Conservator va putea îndeplini această datorie şi va asigura stabilitatea", a spus şefa guvernului de la Londra.

Alegeri Marea Britanie. Potrivit unei ştiri EFE de vineri dimineaţă, după numărarea voturilor în 550 din cele 650 de circumscripţii electorale, Partidul Conservator avea cu 20 de mandate în plus faţă de laburişti, 253 faţă de 233.


Comentarii

Cu cat mai repede cu atat mai bine ! Este corect sa fie demisa ! A fost pusa pentru perioada de criza ! Daca stau sa ma gandesc , n-a facut nimic nici inainte ! Adica ea a fost tot timpul ghidata ca robotii , diferenta e ca ea mai trebuie sa si vorbeasca , iar daca nu citeste , nu poate ...Ea se crede Margaret Thatcher dar uita ca o cheama Theresa May ! Asa ca daca o mai vedem inseamna ca nu s-a rezolvat criza , daca pleaca ..s-a rezolvat cu siguranta !

9 iunie 2017 9:25

PRECIZARE: "se cere" înseamna pe limba nostra ca EURO-derbedeul Corbyn si-ar dori ca ... Cu respect, "redactia"-poollii (co-calari CNN, n.red.)

9 iunie 2017 8:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.