Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scriam acum trei săptămâni că Bombonica Dragnea are pile solide la Curtea Constituţională, admirând rapiditatea cu care i-a fost judecat dosarul prin care cerea introducerea unui prag valoric la abuzul în serviciu. Atunci nu ştiam cât de solide sunt pilele, dar a avut grijă Curtea Constituţională să ne arate: solide rău de tot. Nici n-ai zice că a divorţat de Liviu Dragnea.Ştirea pe care Curtea Constituţională ne-a dat-o marţi pare copiată după reţeta ziarelor tabloide: titlul spune una, conţinutul spune exact contrariul. Titlul spunea că CCR a respins ca inadmisibilă cererea Bombonicăi Prodana, fostă Dragnea, de a se impune un prag de prejudiciu sub care infracţiunea de abuz în serviciu să nu mai fie incriminată. Conţinutul, atât cât poate fi el ghicit din comunicatul de presă al Curţii, spune exact contrariul.

Judecătorii, cu aerul că o resping, au admis de fapt cererea, dar au făcut şi ceva în plus: au preluat-o bucuroşi şi au convertit-o într-o obligaţie căreia trebuie să i se supună fie Parlamentul, ca legiuitor primar, fie Guvernul, ca legiuitor delegat. Dacă această obligaţie se va regăsi ca atare şi în motivarea deciziei, nu putem decât să constatăm că CCR şi-a arogat statutul de a treia putere legiuitoare a ţării, fără ca acesta să-i fie dat în vreun fel de către Constituţie. Aceasta este o crimă şi, ca orice crimă, se cere reconstituită.

Integral pe AdevărulComentarii

strateg evreu platit de PSD se ia, se freaca, se inghite slobosul cald

10 iunie 2017 20:58

ion Tembelii astea precum, Ivanescu s.a ar trebui sa se informmeze intai si apoi sa iasa in public . Ar trebui sa citeasca Recomandarile Comisiei de la Venetia si Recomandarile CCR !!! In rest vorbiti ca prostii ,,,sa sune !

9 iunie 2017 11:12

Mihnea Propaganda anti_romania face gargara.... I s-au oprit pionezele in gatul de tabla...... Abuzul in serviciu n-o priveste doar pe Bombonica ci si alte mii de persoane din Romania... CCR gandeste pentru toate cazurile, nu doar pt unul!!!! Iaca branza!

8 iunie 2017 15:44

nae DUCETI MAI REPEDE LA BALAMUC PE CEI CARE POSTEAZA ASA CEVA ! NEMERNICI JOIANNISTI !!!

8 iunie 2017 12:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.