Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Donald Trump susține că, în discuția avută la Casa Albă cu ministrul rus Lavrov și cu ambasadorul Kisliak, el n-a rostit deloc numele statului Israel, informează luni CNN.

Liderul SUA a încercat, în acest mod, să dezmintă suspiciunile că ar fi dezvăluit Rusiei informaţii clasificate legate de intențiile teroriștilor din gruparea Stat Islamic, informații pe care serviciile secrete americane le-ar fi obținut din Israel.

”Doar ca să înţelegeţi, eu nu am menţionat cuvântul sau numele Israel”, a declarat preşedintele Trump la Tel Aviv, înainte să intre la întâlnirea cu premierul Benjamin Netanyahu.

Informațiile conform cărora Trump ar fi dezvăluit rușilor date clasificate, provenite probabil de la serviciile speciale din Israel, a apărut inițial în presa de la Washington, fiind ulterior dezmințită de Casa Albă.

Integral pe România Liberă