Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Brașov, că intenția ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a desecretiza arhiva SIPA i se pare "interesantă", informează Agerpres.

"Mi se pare o inițiativă interesantă, sper s-o și facă", a spus președintele Iohannis.

Reacția șefului statului apare după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a postat luni, pe pagina sa de socializare, un mesaj în care a menționat că arhiva SIPA este "o pată pe obrazul justiției române" și a anunțat că primul pas în procesul de desecretizare a acesteia va fi să publice numele celor care au "vizitat-o", eventual și numărul "vizitelor" efectuate.

Integral pe România LiberăComentarii

Bine, bine, desecretizarea e o opțiune bună, problema e că n-are importanță cine a vizitat acea arhivă, problema se pune ca boborul să știe cine a creat acea arhivă, la ordinele cui s-a creat și cu ce scop și de către cine a fost folosită, nu nume de persoane ci instituție a statului care a folosit acea arhivă și de ce. Abia după aceea persoane competente și oneste din opinia publică să se pronunțe cu privire la acea arhivă și la crearea ei și cu ce scop. Pentru că dacă acea arhivă s-a creat la comandă politică și nu trebuia creată, atunci cineva politic trebuie pedepsit cu oprobiul publicului. Acel cineva politic trebuie pedepsit cu flegme virtuale pe moacă, dacă arhiva aia s-a creat la comandă politică dată de o persoană politică precum și partidul netrebnic din care face parte acel neom politic trebuie pedepsit de către electorat cu refuzul de a mai vota cineva pentru acel partid ticălos. Cam așa ar trebui protejat, dar mă tem că împuțitul partid PSD și ministrul la fel de fezandat al justiției din același partid împuțit o să bălmăjească aiurea lucrurile creând confuzie generalizată. Așteptăm deznodământul cu interes!

23 mai 2017 10:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.