Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania, de la inceputul epidemiei in 30 septembrie 2016 si pana pe 19 mai este 6124, transmite Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibie (CNSCBT). Astfel, potrivit News.ro aproape 400 de noi cazuri de rujeola au fost confirmate in ultima saptamana, la nivel national.

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibie a anuntat ca numarul cazurilor de rujeola inregistrate in Romania, in 40 de judete, a ajuns, vineri, la 6.124. Pana la aceasta data au fost inregistrate 26 de decese din cauza rujeolei, cele mai multe - 8 - in judetul Timis. In judetele Arad si Dolj au fost cinci decese din cauza rujeolei, in Caras-Severin - 3, iar in Bihor, Calarasi, Satu Mare, Vaslui si Bucuresti cate un deces.

Integral pe HotnewsComentarii

ariciul Daaaa-ne Doamne institutul Cantacuzino inapoi,ca sa avem si noi vaccinuri buuuuneeeee.Si sa avem Doctori,profesori,specialisti cercetatori cu simt de raspundere pentru tara si pentru copii eiiiiii.Ca asaaaa era pe vremea lui Ceasca si era bine.Si aveam control la plamani pentru eradicarea TBC-ului,si vaccinuri Eficienteeeee..Si spunene noua Doamne ce interese si cine le-a slujit ca sa se inchida Acel institut.si sa plateasca pentru asta cu Viaaaataaaa.Amin.Doamne-ajuta.

20 mai 2017 9:44

UNFORGIVEN Bah nenorocitilor, ne mor copiii din neglijenta voastra totala si voi ce faceti ? Opriti orice activitate si fugiti toti - Guvern, Parlament si Presedintia sistemica - sa aduceti vaccinuri. Bagati-i in puscarie pe aia care-l exporta si pe cei care au falimentat Institutul Cantacuzino cu buna stiinta si cu dedicatie. Iar astilalti din piatza, nu va mai jucati cu lasere si bannere cu Rezist, decat Bucurestiul/Ro, mai bine salvati copiii tarii. PS: # RUJEOLA !!!

20 mai 2017 8:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.