Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cristian Buşoi, candidatul la funcţia de preşedinte PNL, a declarat, vineri, că nu ştie nimic despre Jenor Beudean, liberal care a agresat o femeie în iunie anul trecut şi care acum este în conducerea organizaţiei judeţene a PNL Bistriţa-Năsăud, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cristian Buşoi, a spus, într-o conferinţă de presă susţinută vineri seara la Bistriţa că nu ştie cine este Jenor Beudean, liberal care a agresat o femeie care a trecut pe culoarea roşie a semaforului, în luna iunie anul trecut. În prezent, acesta este ales în conducerea organizaţiei judeţene a PNL după ce ar fi spus că ar fi primit neînceperea urmăririi penale.

„Nu ştiu despre cine este vorba şi nu cunosc subiectul”, a fost reacţia lui Cristian Buşoi la întrebarea corespondentului MEDIAFAX în ceea ce priveşte de cooptarea în conducerea organizaţiei judeţene a PNL a lui Jenor Beudean.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.