Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sesizarea Bombonicăi Prodana, fosta soție a șefului PSD, Liviu Dragnea, privind definiția abuzului în sericiu ar putea fi analizată de judecătorii Curții Constituționale în 6 iunie, a declarat, vineri, președintele CCR, Valer Dorneanu, la Constanța, informează News.ro.

„Cazul Bombonica aşteaptă la rând, probabil în 6 iunie vom judeca acest caz pentru că a urmat calea obişnuită a excepţiilor de neconstituţionalitate. Nu puteam să-i dăm un termen mai scurt sau mai lung, aş putea să spun că i-am dat un termen mediu”, a declarat Valer Dorneanu.

Întrebat despre faptul că Guvernul recomandă retragerea cererii respective, preşedintele Curţii Constituţionale a răspuns: „Mă puneţi în situaţia să mă pronunţ asupra unor aspecte care vizează strict dezbaterile ce vor avea loc în plenul Curţii. Noi nu luăm decizii separate, şi nici nu vorbim separat. În orice caz, odată sesizaţi de principiu, Curtea Constituţională soluţionează acea cauză. Nu suntem ca în procedura civilă unde să funcţioneze retragerea plângerii”.

Integral pe România LiberăComentarii

Valer Dorneanu? Îl fut în gură cu repetir! Adică ce analiză anală vrea să facă imbecilul ăsta de Dorneanu? Păi ce spune legea? Atât și nimic mai mult! Adică acest Dorneanu care e sluga PSD-ului, culmea va analiza cazul Bombonica Dragnea? Ce are a face sula cu prefectura? Îl mai fut în gură odată pe Valer Dorneanu!

19 mai 2017 22:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.