Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Guvernul italian a adoptat o lege a vaccinării iar copiii care nu au fost vaccinați împotriva rujeolei nu vor putea fi înscriși la școală din luna septembrie, iar părinții vor fi amendați cu 5.000 de euro, scrie presa italiană.

Înmulțirea cazurilor de rujeolă i-a determinat pe guvernanții italieni să ia măsuri și să impună obligativitatea vaccinării. Decretul de lege a fost adoptat în ședința de guvern de vineri, iar începând din septembrie copiii nevaccinați până la 6 ani nu vor fi primiți în instituțiile de învățământ.

Pe lângă vaccinul împotriva rujeolei mai sunt obligatorii alte 11, inclusiv cel împotriva malariei.

Integral pe LibertateaComentarii

Dacian Nu e o solutie... Dreptul la Educatie e unul fundamental si constitutional in multe tari.... CA si cel la Sanatate! Obligativitatea vaccinurilor NU!!!!! Slugoii tremura in fata marlanilor straini, care vor PROFIT CU ORICE PRET! De ce tovarashe ministru nu redeschideti Institutul CAntacuzino??? Aveam vaccinuri ieftine si bune!

20 mai 2017 14:56

gica,contra Intrebare : un copil nevaccinat poate induce boala unor copii vaccinati ???Si atunci ori vaccinarea este o masura inadecvata ori interesele financiare ale producatorilor de vaccin acopera un adevar

20 mai 2017 5:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.