Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Autoritatea pentru Afaceri Religioase din Turcia a dat publicității primele imagini ale moscheii care se va construi la București, în apropiere de Romexpo.

În luna aprilie a.c. Muftiul cultului musulman din România a cerut și primit un certificat de urbanism de la Primăria Sectorului 1.

Moscheea se va construi pe terenul pe care Guvernul l-a donat în anul 2015, teren care are o suprafață de 11.000 de metri pătrați iar clădirea va putea primi 1.000 de credincioși.

Construirea noii moschei va duce la diminuarea numărului lăcașelor de cult ilegale din București.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

UNFORGIVEN Cand toata lumea civilizata ii intoarce spatele si il izoleaza pe dictatorul bolnav Erdogan, noi ii dam inainte cu viesparul asta in mijlocul capitalei. Sau e sarcina de la Brussels ca sa-i impinga incoace pe musulmanii lor sa vina aici sa studieze si sa faca practica. Blocam orasul cu Rainbow, dar pentru tradarea asta slugarnica nu mai e loc in piatza ? PS : Acum, nu mai # REZIST ?!?

20 mai 2017 9:17

O euro-POOLLĂ (cu două capete, n.m.), ea se va construi la Bucureşti - PE PARIU! Hai, siktir & marş cu EURO-"moscheia" la Berlin, sau la Stockholm, nu aici. Paulus

19 mai 2017 23:55

interese de actualitate , moschee nu ne trebuie ! Sunteti nebuni ! Pentru niste bani si politica de subordonare o sa moara oameni ! O sa vedeti ! De fapt romanii sunt sclavi inainte de Burebista , asa ca ce mai conteaza .. Sa se faca un referendum ! De ce se forteaza ??

19 mai 2017 23:49

v "Asta ne mai lipsea", restul avem de toate. Musulmanii ca si ungurii, cer treptat niste lucruri cu "argumentari" noi "europene". Stramosii nostrii au luptat contra otomanilor degeaba.

19 mai 2017 23:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.