Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Raluca Turcan anunta ca PNL va propune introducerea Bacalaureatului diferentiat - unul tehnologic si unul teoretic - si instituirea Zilei Nationale a Meseriilor. De asemenea, PNL propune acordarea unor facilitati fiscale firmelor mari, dar si celor mici si mijlocii, care doresc sa sustina o forma de invatamant profesional. Astfel, pentru orice investitie in formarea fortei de munca, burse, echipamente, dotari sau modernizari de licee profesionale, agentul economic sa poata sa-si deduca din calculul impozitului sumele aferente.

Anuntul presedintelui interimar PNL:

"PNL va milita pentru recuplarea sistemului educational cu Piata Muncii. Romania deja importa sudori, ingineri si IT-isti din Asia!

Un avantaj competitiv pe care-l aveam in regiune, forta de munca bine calificata, a devenit istorie.

Integral pe HotnewsComentarii

v Eu "propun sa se dea diplome, de care vor cetatenii fara sa urmeze vreo scoala si fara sa aibe cunostintele necesare, inclusiv la doctorate, ca tot sint la moda. Astfel vom face economii la buget, nefiind necesare scoli si profesori.

19 mai 2017 23:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.