Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele american Donald Trump, care se confruntă cu o adevărată furtună la Washington, pleacă vineri într-un turneu în străinătate - la Riyadh, Ierusalim, Betleem, Roma, Bruxelles şi în Sicilia - care va fi analizat în cele mai mici detalii de întreaga lume, relatează AFP.
Acest prim turneu extrem de aglomerat - cinci ţări în opt zile, nenumărate întrevederi bilaterale, de la regele Salman al Arabiei Saudite, la Papa Francisc şi noul lider francez Emmanuel Macron - se anunţă un exerciţiu periculos pentru preşedintele american.

Avalanşa de dezvăluiri care au precedat plecarea sa l-a pus într-o poziţie delicată în Statele Unite şi a alimentat semnele de întrebare privind capacitatea sa de a reprezenta Statele Unite, în calitate de lider, în prezenţa omologilor săi.

„Adevărul este că nimeni nu ştie cum se va comporta Donald Trump sau ce va spune la astfel de reuniuni, pentru că nu a mai fost cazul“, explică Stephen Sestanovici de la centrul de reflecţie Council of Foreign Relations.

Integral pe AdevărulComentarii

Hai, nu mai spune, zii că SĂ MOARA euro-MĂ-TA ca aşa "explică Stephen Sestanovici-Jidowesky de la centrul de reflecţie (de "reflecţia"-poollii, n.m.) Council of Foreign Relations."!!! Zii că să' nţepeneşti şi că să moară şi EURO-copii tăi de MEDIA-BULAGIU-LGBT, că chiar crezi că muşcă lumea la bashina ta!!! Cu respect, Paulus

20 mai 2017 0:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.