Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Gata! Emigrez în România! S-a depășit iar producția la hectar ca pe vremea lui nea Nicu. Avem cea mai mare creștere economică din Europa, așa spune Institutul Național de Statistică. Cum am citit, am și pus mâna pe portofel, dar am găsit doar niște mărunțiș. Stai! Sigur e ceva pe card. Mă reped la primul bancomat. Cred că e defect! O să fac reclamație la INS. Măcar să mă mintă frumos.

Știu, o să sară niște intelectuali de stânga și o să-mi spună că n-are legătură creșterea economică cu salariul meu. Doar că tot aud de creșterea asta la fiecare Guvern din ultimii ani. Cumva, parcă ar fi trebuit să ajungă și la mine ceva din bunăstarea datelor INS, nu doar datoriile.

Aceeași instituție ne spune foarte exact că din România au dispărut două, trei sau patru milioane de oameni, depinde cum privești. O marjă minoră de eroare, foarte științific calculată.

Integral pe România LiberăComentarii

USR - cea mai mare mizerie! E bine, nea Ioane? Pe vremea lui Ciolos se fura mai mult si se producea mai putin, dar eram macar pe drumul correct spre neant. Cel preconizat de parteneriii nostri strategici.

22 mai 2017 8:52

Marul de langa drum Adicatelea Romania-colonie. Fatalaii de la RL dau de zor cu bolovani in mar, poate le pica si lor o para malaiata in gura de la jupanii de afara. Pofta buna la mancat caca, baieti!

20 mai 2017 1:21

Uta Ziar cu ziaristi si articole care se cacac pe ei ,Succesuri !!

19 mai 2017 17:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.